Hundene

Vi bruker hundene våre til mye mer enn bare trekk og tur! Veldig mange av de har gått lydighetskurs, balanseballkurs osv. Noen har blitt brukt som figuranthunder under instruktøreksamener, mentaltester og  passeringsskurs. Spillefilmen Operasjon Arktis var også noen av de med på. Flere har også blitt brukt innen eldreomsorg. Og et par stykker er registrert som blodgivere hos Evidensia Oslo Dyresykehus ♥ 

Hundene brukes aktivt hele året!

De fleste av våre huskyer er registrert i trekkhundregisteret eller racedogs, men racedogs ligger pr nå nede. Rasehundene er registrert i Norsk Kennel Klubb.

Huskybanden i spillefilmen Operasjon Arktis (2014)

Disse få sekundene hvor man såvidt ser først Emil, og deretter Pelle bli løftet ombord i et Sea King helikopter tok hele kvelden å spille inn. Vi hadde med oss elleve huskyer for vi var litt usikre på hvem som taklet være i nærheten av, eller i et Sea King helikopter. I tillegg til Emil og Pelle, så var Mikke, Gonzo og Pernst med på innspillingen. De tre siste ble dessverre ikke vist i filmen, men alle fem gutta gjorde en formidabel innsats. I dette klippet sitter jeg med de tre sistnevnte hundene inne i helikopteret, mens Caroline var på bakken og passet på de utenfor.